Site Logo Site Logo

Informații de contact

shape shape

solvansolution.ro

 • Categorie WEB-DESIGN , WEB-DEVELOPMENT , LOGO
 • Client SOLVANSOLUTION.RO
 • Lansare 01.05.2015
Portfolio Thumbnail

Povestea și activitatea

Parteneriatul nostru cu SolvanSolution.ro a început în anul 2015 și a fost caracterizat de o colaborare fructuoasă și durabilă. SolvanSolution.ro este un site de prezentare dedicat serviciilor profesionale de curățenie, având ca obiectiv principal oferirea de soluții eficiente și de înaltă calitate pentru clienții săi. Cu un accent deosebit pe profesionalism și inovație, SolvanSolution.ro se străduiește să răspundă nevoilor complexe ale clienților săi din diverse sectoare, inclusiv rezidențial și comercial. SolvanSolution.ro a fost fondat cu misiunea de a deveni principalul furnizor de servicii profesionale de curățenie din România. De la început, echipa SolvanSolution.ro a lucrat neîncetat pentru a oferi clienților cele mai bune servicii, colaborând cu specialiști de top și asigurându-se că fiecare soluție oferită respectă cele mai înalte standarde de calitate și eficiență.

Portfolio Image

Descrierea proiectului

Parteneriatul nostru cu SolvanSolution.ro a început în anul 2015 și a fost caracterizat de o colaborare fructuoasă și durabilă. SolvanSolution.ro este un site de prezentare dedicat serviciilor profesionale de curățenie, având ca obiectiv principal oferirea de soluții eficiente și de înaltă calitate pentru clienții săi. Cu un accent deosebit pe profesionalism și inovație, SolvanSolution.ro se străduiește să răspundă nevoilor complexe ale clienților săi din diverse sectoare, inclusiv rezidențial și comercial.

Povestea SolvanSolution.ro

SolvanSolution.ro a fost fondat cu misiunea de a deveni principalul furnizor de servicii de curățenie profesională din România. De la început, echipa SolvanSolution.ro a lucrat neîncetat pentru a oferi clienților cele mai bune soluții de curățenie, colaborând cu specialiști de top și utilizând echipamente și soluții biodegradabile de cea mai bună calitate. Prin dedicarea lor, SolvanSolution.ro și-a câștigat reputația de furnizor de încredere pentru servicii de curățenie.

Activitatea SolvanSolution.ro

De-a lungul anilor, SolvanSolution.ro și-a extins constant portofoliul de servicii, acoperind o gamă largă de nevoi și preferințe ale clienților săi. În cadrul site-ului, clienții pot găsi informații detaliate despre diversele servicii de curățenie oferite, inclusiv:

 • Curățenie pentru Hale Industriale: Servicii specializate pentru curățenia și întreținerea spațiilor industriale.
 • Măturat și Aspirat Profesional: Soluții eficiente pentru menținerea curățeniei în diverse medii.
 • Întreținerea Spațiilor Verzi și Locuințelor: Servicii de îngrijire și întreținere a spațiilor verzi și a locuințelor.
 • Deszăpeziri: Servicii de deszăpezire pentru a asigura accesul sigur în timpul iernii.
 • Curățenie Zilnică și Periodică: Planuri de curățenie personalizate pentru nevoile zilnice și periodice ale clienților.
 • Curățenie după Constructor: Curățenie detaliată după finalizarea lucrărilor de construcție.
 • Spălare Mochete și Covoare: Servicii profesionale de spălare pentru a menține aspectul și igiena mochetelor și covoarelor.

 

Front-end-ul SolvanSolution.ro este proiectat pentru a oferi utilizatorilor o experiență de navigare modernă și intuitivă. Principalele caracteristici ale front-end-ului includ:

 • Design Responsiv: Platforma este complet responsivă, asigurând o experiență de utilizare optimă pe orice tip de dispozitiv, fie el desktop, tabletă sau smartphone.
 • Navigare Ușoară: Structura clară și navigarea intuitivă permit utilizatorilor să găsească rapid informațiile dorite despre serviciile de curățenie.
 • Galerie de Imagini: Proiectele realizate sunt prezentate prin imagini de înaltă calitate, care permit utilizatorilor să vizualizeze detalii esențiale ale serviciilor oferite.
 • Descrieri Detaliate: Fiecare serviciu are o descriere detaliată, care include specificații tehnice, avantaje și aplicații posibile.
 • Secțiune de Contact: O secțiune dedicată de contact facilitează interacțiunea rapidă și ușoară între potențialii clienți și echipa SolvanSolution.ro, oferind multiple modalități de comunicare.

Portfolio Image