Site Logo Site Logo

Informații de contact

shape shape

protonshop.ro

  • Categorie WEB-DESIGN , WEB-DEVELOPMENT
  • Client PROTONSHOP.RO
  • Lansare 12.12.2020
Portfolio Thumbnail

Povestea și activitatea

Parteneriatul nostru cu ProtonShop.ro a început în anul 2020 și a fost caracterizat de o colaborare fructuoasă și o creștere constantă. ProtonShop.ro este un magazin online dedicat comercializării unei game variate de produse electronice, echipamente IT și gadget-uri inovative, punând un accent deosebit pe calitatea și diversitatea produselor oferite. ProtonShop.ro a fost fondat cu misiunea de a aduce cele mai noi și performante produse electronice și IT pe piața din România. De la înființare, echipa ProtonShop.ro a lucrat neîncetat pentru a selecta și oferi clienților cele mai bune produse, colaborând cu branduri de renume internațional și asigurându-se că fiecare articol respectă cele mai înalte standarde de calitate. De-a lungul anilor, ProtonShop.ro și-a extins constant portofoliul de produse, acoperind o gamă largă de nevoi și preferințe ale clienților. În magazinul lor online, clienții pot găsi de la laptopuri și telefoane mobile până la accesorii și gadget-uri inovative. Echipa ProtonShop.ro se asigură că fiecare produs este descris detaliat și prezentat într-un mod atrăgător, facilitând decizia de cumpărare.

Portfolio Image

Descrierea proiectului

ProtonShop.ro este un proiect dezvoltat pe o platformă MVC PHP robustă, oferind o soluție completă pentru comerțul electronic dedicat produselor electronice și IT. Parteneriatul nostru cu ProtonShop.ro a început în anul 2020 și a fost caracterizat de o colaborare strânsă și o dezvoltare continuă a funcționalităților atât pe partea de front-end cât și pe partea de back-end.

Front-End

Front-end-ul ProtonShop.ro este conceput pentru a oferi utilizatorilor o experiență de cumpărare modernă și intuitivă. Principalele caracteristici ale front-end-ului includ:

  • Design Responsiv: Platforma este complet responsivă, asigurând o experiență de utilizare optimă pe orice dispozitiv, fie el desktop, tabletă sau smartphone.
  • Navigare Ușoară: Structura clară și navigarea intuitivă permit utilizatorilor să găsească rapid produsele dorite.
  • Filtre Avansate: Utilizatorii pot filtra produsele după diverse criterii, cum ar fi categorie, brand, preț și alte specificații, pentru a găsi exact ceea ce caută.
  • Recenzii și Evaluări: Clienții pot lăsa recenzii și evaluări pentru produse, ajutând alți utilizatori să ia decizii informate.
  • Coș de Cumpărături și Wishlist: Funcționalitățile de coș de cumpărături și wishlist sunt integrate pentru a îmbunătăți experiența de cumpărare.

 

Proiectul ProtonShop.ro reprezintă o platformă complexă și integrată, concepută pentru a satisface atât nevoile utilizatorilor cât și pe cele ale administratorilor. Prin dezvoltarea continuă a funcționalităților front-end și back-end, asigurăm o experiență de utilizare excelentă și o administrare eficientă a site-ului. Parteneriatul nostru cu ProtonShop.ro, început în 2020, continuă să fie unul de succes, marcat de inovare și creștere constantă. Suntem mândri să colaborăm cu ProtonShop.ro și așteptăm cu nerăbdare să continuăm această colaborare de succes în viitor.

Portfolio Image