Site Logo Site Logo

Informații de contact

shape shape

mycarestore.ro

  • Categorie WEB-DESIGN , WEB-DEVELOPMENT
  • Client MYCARESTORE.RO
  • Lansare 01 Iulie 2015
Portfolio Thumbnail

Povestea și activitatea

Începutul parteneriatului nostru cu MyCareStore.ro datează din anul 2015. Această colaborare a reprezentat un punct de cotitură, având în vedere creșterea și dezvoltarea semnificativă pe care am realizat-o împreună de-a lungul anilor. MyCareStore.ro a fost fondat cu scopul de a oferi produse și servicii de îngrijire personală de cea mai înaltă calitate. De la început, echipa MyCareStore.ro a pus un accent deosebit pe selecția produselor, colaborând cu branduri de renume și selectând doar cele mai bune oferte pentru clienți. Filosofia companiei se bazează pe integritate, calitate și satisfacția clientului.

Portfolio Image

Descrierea proiectului

MyCareStore.ro este un proiect ambițios și inovator, dezvoltat pentru a oferi o platformă completă și integrată de vânzare a produselor de îngrijire personală și medicale. Parteneriatul nostru cu MyCareStore.ro a început în anul 2015 și de atunci am evoluat continuu, dezvoltând funcționalități avansate atât pentru front-end cât și pentru back-end, pentru a asigura o experiență optimă atât utilizatorilor cât și administratorilor site-ului.

Front-End

Front-end-ul MyCareStore.ro este proiectat cu o atenție deosebită la detalii, având un design modern și intuitiv. Principalele caracteristici ale front-end-ului includ:

  • Design Responsive: Platforma este complet responsivă, asigurând o experiență de utilizare optimă pe orice tip de dispozitiv, fie el desktop, tabletă sau smartphone.
  • Navigare Ușoară: Structura clară și navigarea intuitivă permit utilizatorilor să găsească rapid produsele dorite.
  • Filtre Avansate: Utilizatorii pot filtra produsele după diverse criterii, cum ar fi categorie, brand, preț și alte specificații, pentru a găsi exact ceea ce caută.
  • Recenzii și Evaluări: Clienții pot lăsa recenzii și evaluări pentru produse, ajutând alți utilizatori să ia decizii informate.
  • Coș de Cumpărături și Wishlist: Funcționalitățile de coș de cumpărături și wishlist sunt integrate pentru a îmbunătăți experiența de cumpărare.

 

Proiectul MyCareStore.ro reprezintă o platformă complexă și integrată, concepută pentru a satisface atât nevoile utilizatorilor cât și pe cele ale administratorilor. Prin dezvoltarea continuă a funcționalităților front-end și back-end, asigurăm o experiență de utilizare excelentă și o administrare eficientă a site-ului. Parteneriatul nostru cu MyCareStore.ro continuă să fie unul de succes, marcat de inovare și creștere constantă.

Portfolio Image