Site Logo Site Logo

Informații de contact

shape shape

giftshop.ro

  • Categorie WEB-DESIGN , WEB-DEVELOPMENT , LOGO
  • Client GIFTSHOP.RO
  • Lansare 01.12.2020
Portfolio Thumbnail

Povestea și activitatea

Parteneriatul nostru cu GiftShop.ro a început în anul 2020 și a fost marcat de o colaborare strânsă și de succes. GiftShop.ro este un magazin online specializat în comercializarea de cadouri și articole de sărbătoare, având ca obiectiv principal oferirea unei game variate de produse pentru toate ocaziile speciale. Cu un accent deosebit pe calitate și diversitate, GiftShop.ro se străduiește să aducă bucurie și satisfacție fiecărui client. GiftShop.ro a fost fondat cu misiunea de a oferi soluții de cadouri care să impresioneze și să încânte. De la produse personalizate și cadouri de lux, până la articole pentru sărbători și aniversări, GiftShop.ro și-a propus să fie destinația principală pentru cei care caută cadoul perfect. Echipa GiftShop.ro a depus eforturi constante pentru a selecta și oferi cele mai bune produse, colaborând cu furnizori de top și asigurând o experiență de cumpărare excelentă. De-a lungul anilor, GiftShop.ro și-a extins constant portofoliul de produse, acoperind o gamă largă de nevoi și preferințe ale clienților săi. În magazinul online, clienții pot găsi cadouri pentru orice ocazie, inclusiv aniversări, nunți, sărbători și evenimente corporate. Fiecare produs este atent descris și prezentat, facilitând astfel procesul de alegere și achiziție.

Portfolio Image

Descrierea proiectului

GiftShop.ro este un proiect ambițios dezvoltat pe o platformă MVC PHP, oferind o soluție completă pentru comerțul electronic dedicat cadourilor și articolelor de sărbătoare. Parteneriatul nostru cu GiftShop.ro a început în anul 2020 și a fost caracterizat de o colaborare strânsă și o dezvoltare continuă a funcționalităților atât pe partea de front-end cât și pe partea de back-end.

Front-End

Front-end-ul GiftShop.ro este proiectat pentru a oferi utilizatorilor o experiență de cumpărare modernă și intuitivă. Principalele caracteristici ale front-end-ului includ:

  • Design Responsiv: Platforma este complet responsivă, asigurând o experiență de utilizare optimă pe orice tip de dispozitiv, fie el desktop, tabletă sau smartphone.
  • Navigare Ușoară: Structura clară și navigarea intuitivă permit utilizatorilor să găsească rapid produsele dorite.
  • Filtre Avansate: Utilizatorii pot filtra produsele după diverse criterii, cum ar fi categorie, preț, ocazie și altele, pentru a găsi exact ceea ce caută.
  • Recenzii și Evaluări: Clienții pot lăsa recenzii și evaluări pentru produsele achiziționate, ajutând alți utilizatori să ia decizii informate.
  • Coș de Cumpărături și Wishlist: Funcționalitățile de coș de cumpărături și wishlist sunt integrate pentru a îmbunătăți experiența de cumpărare.

 

Proiectul GiftShop.ro reprezintă o platformă complexă și integrată, concepută pentru a satisface atât nevoile utilizatorilor cât și pe cele ale administratorilor. Prin dezvoltarea continuă a funcționalităților front-end și back-end, asigurăm o experiență de utilizare excelentă și o administrare eficientă a site-ului. Parteneriatul nostru cu GiftShop.ro, început în 2020, continuă să fie unul de succes, marcat de inovare și creștere constantă. Suntem mândri să colaborăm cu GiftShop.ro și așteptăm cu nerăbdare să continuăm această colaborare de succes în viitor.

Portfolio Image