Site Logo Site Logo

Informații de contact

shape shape

elitemarket.ro

  • Categorie WEB-DESIGN , WEB-DEVELOPMENT , LOGO
  • Client ELITEMARKET.RO
  • Lansare 01.06.2020
Portfolio Thumbnail

Povestea și activitatea

Parteneriatul nostru cu EliteMarket.ro a început în anul 2020, marcând debutul unei colaborări axate pe inovație și dezvoltare continuă. EliteMarket.ro este un magazin online de încredere, specializat în comercializarea unei game variate de produse, de la electronice și electrocasnice, până la articole pentru casă și grădină. Obiectivul principal al EliteMarket.ro este de a oferi clienților săi produse de înaltă calitate la prețuri competitive, asigurând o experiență de cumpărare excelentă. EliteMarket.ro a fost fondat cu misiunea de a aduce cele mai noi și inovatoare produse pe piața din România. De la început, echipa EliteMarket.ro a lucrat neîncetat pentru a selecta și oferi clienților cele mai bune produse de la branduri de renume internațional, asigurându-se că fiecare articol respectă cele mai înalte standarde de calitate. De-a lungul anilor, EliteMarket.ro și-a extins constant portofoliul de produse, acoperind o gamă largă de nevoi și preferințe ale clienților săi. În magazinul lor online, clienții pot găsi produse electronice, electrocasnice, articole pentru casă și grădină, echipamente sportive și multe altele. Echipa EliteMarket.ro se asigură că fiecare produs este descris detaliat și prezentat într-un mod atrăgător, facilitând astfel procesul de cumpărare.

Portfolio Image

Descrierea proiectului

EliteMarket.ro este un proiect de referință dezvoltat pe o platformă MVC PHP robustă, oferind o soluție completă pentru comerțul electronic, dedicată unei game variate de produse. Parteneriatul nostru cu EliteMarket.ro a început în anul 2020 și a fost caracterizat de o colaborare strânsă și o dezvoltare continuă a funcționalităților atât pe partea de front-end cât și pe partea de back-end.

Front-End

Front-end-ul EliteMarket.ro este proiectat pentru a oferi utilizatorilor o experiență de cumpărare modernă și intuitivă. Principalele caracteristici ale front-end-ului includ:

  • Design Responsiv: Platforma este complet responsivă, asigurând o experiență de utilizare optimă pe orice tip de dispozitiv, fie el desktop, tabletă sau smartphone.
  • Navigare Ușoară: Structura clară și navigarea intuitivă permit utilizatorilor să găsească rapid produsele dorite.
  • Filtre Avansate: Utilizatorii pot filtra produsele după diverse criterii, cum ar fi categorie, brand, preț și alte specificații, pentru a găsi exact ceea ce caută.
  • Recenzii și Evaluări: Clienții pot lăsa recenzii și evaluări pentru produsele achiziționate, ajutând alți utilizatori să ia decizii informate.
  • Coș de Cumpărături și Wishlist: Funcționalitățile de coș de cumpărături și wishlist sunt integrate pentru a îmbunătăți experiența de cumpărare.

 

Proiectul EliteMarket.ro reprezintă o platformă complexă și integrată, concepută pentru a satisface atât nevoile utilizatorilor cât și pe cele ale administratorilor. Prin dezvoltarea continuă a funcționalităților front-end și back-end, asigurăm o experiență de utilizare excelentă și o administrare eficientă a site-ului. Parteneriatul nostru cu EliteMarket.ro, început în 2020, continuă să fie unul de succes, marcat de inovare și creștere constantă. Suntem mândri să colaborăm cu EliteMarket.ro și așteptăm cu nerăbdare să continuăm această colaborare de succes în viitor.

Portfolio Image