Site Logo Site Logo

Informații de contact

shape shape

COFETĂRIA UKA

  • Categorie WEB-APP , WEB-DEVELOPMENT
  • Client COFETĂRIA UKA
  • Lansare 01.02.2024
Portfolio Thumbnail

Povestea și activitatea

Cofetăria Uka din Arad a început în 2015, devenind rapid un reper local datorită deserturilor delicioase și atent pregătite. Cu un angajament ferm față de calitate, cofetăria oferă o gamă variată de prăjituri, torturi personalizate și produse de patiserie, toate realizate din ingrediente proaspete și de înaltă calitate. Pe lângă prăjituri și torturi pentru ocazii speciale precum nunți, botezuri și aniversări, Cofetăria Uka oferă și candy bar-uri pentru evenimente corporate și recepții. Echipa dedicată de cofetari creează constant noi arome și designuri pentru a surprinde plăcut clienții și a transforma orice eveniment într-un moment memorabil.

Portfolio Image

Descrierea proiectului

Cofetăria Uka din Arad, un client fidel al agenției noastre, este cunoscută pentru deserturile sale delicioase și serviciile de calitate. În anul 2024, a început parteneriatul nostru, dezvoltând o soluție digitală inovativă pentru a optimiza procesele de comandă și gestionare a comenzilor pe teren.

 

Detalii Tehnice

Proiectul pentru Cofetăria Uka a implicat crearea unei aplicații web personalizate, menite să sprijine agenții cofetăriei în activitățile lor pe teren. Soluția noastră include:

  • Interfață Responsivă: Aplicația este complet responsivă, asigurând o utilizare eficientă pe diverse dispozitive mobile.
  • Sincronizare în Timp Real: Agenții pot introduce comenzile direct în sistemul de gestiune al cofetăriei, asigurând o actualizare rapidă și precisă a datelor.
  • Gestionarea Comenzilor: Funcționalitățile de adăugare, editare și urmărire a comenzilor permit o gestionare optimă a activităților de vânzare.
  • Acces Securizat: Aplicația asigură un acces securizat pentru agenți, protejând astfel informațiile sensibile ale cofetăriei și clienților.

 

Beneficii

Implementarea acestei soluții a adus numeroase beneficii Cofetăriei Uka, inclusiv:

  • Eficientizarea Proceselor: Automatizarea introducerii și gestionării comenzilor a redus semnificativ timpul de procesare și erorile umane.
  • Flexibilitate: Agenții pot prelua și gestiona comenzile din orice locație, îmbunătățind flexibilitatea și rapiditatea serviciilor.
  • Satisfacția Clienților: Prin îmbunătățirea eficienței operaționale, Cofetăria Uka poate oferi servicii mai rapide și mai precise, crescând satisfacția clienților.

 

Proiectul realizat pentru Cofetăria Uka reflectă angajamentul nostru de a oferi soluții digitale personalizate și eficiente. Suntem mândri de acest parteneriat și de rezultatele obținute, continuând să sprijinim Cofetăria Uka în atingerea obiectivelor sale de afaceri.

Portfolio Image