Site Logo Site Logo

Informații de contact

shape shape

bbcauto.ro

  • Categorie WEB-DESIGN , WEB-DEVELOPMENT
  • Client BBCAUTO.RO
  • Lansare 01.10.2020
Portfolio Thumbnail

Povestea și activitatea

Parteneriatul nostru cu BBCAuto.ro a început în anul 2020 și a fost caracterizat de o colaborare fructuoasă și o dezvoltare continuă. BBCAuto.ro este un magazin online specializat în piese auto și accesorii, având ca obiectiv principal oferirea unei game variate de produse de calitate superioară, destinate întreținerii și reparării autoturismelor. BBCAuto.ro a fost fondat cu misiunea de a deveni principalul furnizor de piese auto și accesorii din România, oferind clienților săi produse de calitate la prețuri competitive. De la început, echipa BBCAuto.ro a lucrat neîncetat pentru a selecta cele mai bune produse de la producători de renume și pentru a asigura un proces de achiziție simplu și eficient pentru clienți. De-a lungul anilor, BBCAuto.ro și-a extins constant portofoliul de produse, acoperind o gamă largă de nevoi și preferințe ale clienților săi. În magazinul online, clienții pot găsi piese auto de la diverse mărci și modele, precum și o varietate de accesorii auto care îmbunătățesc performanța și aspectul vehiculelor.

Portfolio Image

Descrierea proiectului

BBCAuto.ro este un proiect ambițios și inovator, dezvoltat pe o platformă MVC PHP robustă, oferind o soluție completă pentru comerțul electronic de piese auto și accesorii. Parteneriatul nostru cu BBCAuto.ro a început în anul 2020 și a fost caracterizat de o colaborare strânsă și o dezvoltare continuă a funcționalităților atât pe partea de front-end cât și pe partea de back-end.

Front-End

Front-end-ul BBCAuto.ro este proiectat pentru a oferi utilizatorilor o experiență de cumpărare modernă și intuitivă. Principalele caracteristici ale front-end-ului includ:

  • Design Responsiv: Platforma este complet responsivă, asigurând o experiență de utilizare optimă pe orice tip de dispozitiv, fie el desktop, tabletă sau smartphone.
  • Navigare Ușoară: Structura clară și navigarea intuitivă permit utilizatorilor să găsească rapid produsele dorite.
  • Filtre Avansate: Utilizatorii pot filtra produsele după diverse criterii, cum ar fi marcă, model, categorie și preț, pentru a găsi exact ceea ce caută.
  • Recenzii și Evaluări: Clienții pot lăsa recenzii și evaluări pentru produsele achiziționate, ajutând alți utilizatori să ia decizii informate.
  • Coș de Cumpărături și Wishlist: Funcționalitățile de coș de cumpărături și wishlist sunt integrate pentru a îmbunătăți experiența de cumpărare.

 

Proiectul BBCAuto.ro reprezintă o platformă complexă și integrată, concepută pentru a satisface atât nevoile utilizatorilor cât și pe cele ale administratorilor. Prin dezvoltarea continuă a funcționalităților front-end și back-end, asigurăm o experiență de utilizare excelentă și o administrare eficientă a site-ului. Parteneriatul nostru cu BBCAuto.ro, început în 2020, continuă să fie unul de succes, marcat de inovare și creștere constantă. Suntem mândri să colaborăm cu BBCAuto.ro și așteptăm cu nerăbdare să continuăm această colaborare de succes în viitor.

Portfolio Image