• Valuta (RON)

BINE AI VENIT IN SUPERMARKET-UL ONLINE ELITEMARKET

Pentru produse alimentare livrarea se face doar in orasul Arad. Pentru ornamente florale si produse nealimentare livrarea se face prin Curier in toata tara.

Fie ca esti la birou sau acasa, persoana fizica sau juridica si nu ai timp sau pur si simplu nu ai chef sa faci cumparaturi, echipa de la casa de comenzi elitemarket.ro, iti sta la dispozitie in fiecare zi, pentru a-ti aduce repede si ieftin orice iti alegi din ofertele noastre.

Comenzi online - non stop sau pe WhatsApp - non stop (comenzile pe WhatsApp trebuie sa fie sub forma de mesaj pentru a evita neconcordantele intre comanda si livrare)

Program Livrari:

* Luni - Sambata: comenzile efectuate pana la ora 14:00 vor fi livrate in aceeasi zi, in limita posibilitatilor (necesita confirmare telefonica);

* Luni - Vineri: comenzile efectuate dupa ora 14:00 vor fi livrate a doua zi.

* Comenzile primite de Sambata dupa ora 14:00 si cele de Duminica vor fi livrate in cursul zilei de Luni (sau in prima zi lucratoare *in cazul sarbatorilor de Pasti si Craciun)

Comanda minima este de 0 RON, costul transportului fiind de 0 RON, iar transportul pentru comenzile ce depasesc 250 RON este gratuit. NU se percep taxe suplimentare indiferent de greutatea comenzii.

Toate preturile includ TVA. Livram in orasul Arad.

Comenzi WhatsApp la: 0730 618 126

Transport GRATUIT

Pentru comenzi de peste 250 RON

Livrare in toata tara

DOAR PENTRU PRODUSELE NEALIMENTARE

Comenzi Online 24/7

categorii

Ornamente Florale